Економија 22. февруари 2021. / 15:35

Протест на вработените во ноќните клубови, музичари и фото-студија

Протест на вработените во ноќните клубови, музичари и фото-студија

Иницијативниот одбор за протест на рестораните кои работат организирани прослави, заедно со ноќните клубови, музичарите и фото студијата денеска повторно на протест во Автокоманда.

Благодариме за трпението на учесниците во сообраќајот, се надеваме имате разбирање. Мора да се најде начин на функционирање на сите економски субјекти и да не згаснат илјадници работни места, велат тие.

Ќе продолжат да протестираат се додека не им бидат исполнети барањата.

Од среда протестот ќе се одвива пред Влада.