Економија 18. март 2020. / 20:47

Димитриеска-Кочоска: Потребно е итно замрзнување на кредитите!

Димитриеска-Кочоска: Потребно е итно замрзнување на кредитите!

Тешка економска криза не очекува поради коронавирусот – за сите детали околу кризата и можните мерки погледнете го интервјуто на Економски Лидер со заменик министерката за финансии Гордана Димитриеска-Кочоска!