Живот 25. јули 2018. / 19:37

Во центарот на Охрид течат фекалии по улица (ВИДЕО)

Во центарот на Охрид течат фекалии по улица (ВИДЕО)

Во екот на туристичката сезона во Охрид на социјалната мрежа твитер се појави видео од центарот на Охрид каде по уличката течат фекалии. Како бе вака со туристи? Засега нема реакции од локалните власти.

Во продолжение погледнете го видеото од најголемиот туристички центар во Македонија. Останува да видиме кога ќе се санира овој проблем.