Живот 06. декември 2018. / 17:13

Важна информација: Прекин на сообраќајот кон Косово утре и задутре

Важна информација: Прекин на сообраќајот кон Косово утре и задутре

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради изведување на градежни работи на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин („Хани Елези„ – Качаник) ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово и тоа на 07.12.(четврток) во времето од 09,00 до 12,00 часот и од 14,00 до 17,00 часот и на ден 08.12.(петок) во времето од 07,00 до 17,00 часот.