Магазин 19. јули 2020. / 10:12

Тричасовен прекин на сообраќај утре ќе има на патниот правец Кичево-Охрид

Тричасовен прекин на сообраќај утре ќе има на патниот правец Кичево-Охрид

Тричасовен прекин на сообраќај утре ќе има на патниот правец Кичево-Охрид, делница Пресека-Песочан.

Од АМСМ информираат дека прекинот ќе биде во период од 12 до 15 часот поради минирање од страна на Илинден АД Струга.