Живот 22. октомври 2018. / 12:33

Снег на Пелистер (ФОТО)

Снег на Пелистер (ФОТО)

Снег падна на врвот на Баба планина, Пелистер.

Како што најави УХМР, температурите се намалија, а на повисоките места се очекува снег.

Фотографијата е од објектот на МРД на самиот врв.

Фото: Јонче Мурат Илиевски