Живот 09. август 2018. / 18:45

После пеколниот ден невреме беснее низ Македонија!

После пеколниот ден невреме беснее низ Македонија!

Ова се температурите и состојбата во 18 часот низ Македонија. На места веќе беснее невреме, а се најавува и за во Скопје.