Живот 12. June 2018. / 15:06

Попладнево измерени 36 степени – на овие места е најжешко

Попладнево измерени 36 степени – на овие места е најжешко

Пеколни температури најави УХМР за денеска. Највисоката температура попладнево измерена е 36 степени Целзиусoви во Кавадарци. Погледнете колку изнесуваат температурите во другите градови: