Живот 13. јуни 2018. / 11:52

Комити: Никогаш не сме се мешале во политика, но името сме должни да го браниме

Комити: Никогаш не сме се мешале во политика, но името сме должни да го браниме

Навивачката група Комити вчера излезе со став по договорот меѓу Заев и Ципрас. Велат дека никогаш не се мешале во политика но одбраната на името за навивачката група е света должност.
Навивачите на Вардар порачуваат дека за оние кои ја заборавиле заклетвата за слободна и независна Македонија, нема место на нивната трибина.