Комити

Пронајдени се 8 резултати на тема „Комити“
Хроника

,,Почивај во мир легендо, секогаш ќе бидеш во нашите срца”: Комити сo солзи се простуваат од момчето кое почина вчера

„Почивај во мир легендо, секогаш ќе останеш во нашите срца. Почивај во мир брате. Секогаш весел и позитивен таков ќе те паметиме”. Вака...