Живот,Занимливости 29. март 2018. / 13:15

Елен ѕирка од грмушките во Индија

Елен ѕирка од грмушките во Индија

Откако бил забелеѓан еленот избегал кога почуствувал опасност и се сокрил. По неколку минути, ѕирка од грмушките. Фотографијата изворно е објавена на  www.smithsonianmag.com