Живот 16. декември 2018. / 17:35

АМСМ предупредува: Каде најмногу врне снег во моментов

АМСМ предупредува: Каде најмногу врне снег во моментов

Поради интензивни врнежи од снег се воведува задолжително употреба на зимска опрема за сите моторни возила на патниот правец Кочани-Делчево-Берово, информира АМСМ.