Занимливости 28. септември 2018. / 10:38

Со полициски автомобил лудувал низ градот и емитувал во живо на Фејсбук (ВИДЕО)

Со полициски автомобил лудувал низ градот и емитувал во живо на Фејсбук (ВИДЕО)

Маж, од БиХ, во живо на Фејсбук емитувал како влегува во полициски автомобил и како го вози низ градот.

Наводно него клучевите му ги дал еден полицаец.

На снимката се гледа како тој го вози автомобилот и кажува дека отсекогаш имал желба да вози полициско возило.

Тој подоцна е уапсен, заедно со полицаецот кој му ги дал клучевите.

Мажот инаку е познат како проблематичен во градот.