Занимливости 11. април 2018. / 20:03

Шилегов засади дрво – стои, гледа и чека да никнат листови (ФОТО)

Шилегов засади дрво – стои, гледа и чека да никнат листови (ФОТО)

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, денеска набљудуваше садење на дрва во Град Скопје. На една од фотографиите кои самиот ги постави на социјалните мрежи, тој и неговите колеги имаат обиколено и разгледуваат едно од дрвата.