Занимливости 16. април 2018. / 20:02

Решете се од големиот естетски проблем – подбрадокот лесно станува минато

Решете се од големиот естетски проблем – подбрадокот лесно станува минато

Жените најмногу од се го мразат подбрадокот кој се појавува на лицето, особено кога ќе накачиме некој килограм повеќе.

Некогаш не е до тежината туку до ослабнатите мускули на вратот.

Сепак, има решение за овој проблем кој влијае и на самодовербата. Правете ги вежбите кои се прикажани во видеото и ќе се решите од здебелениот дел под лицето.