Скопје 18. февруари 2021. / 22:11

Пандов за Шилегов: Што направи оваа несреќа како ,,татко” на градот за овие четири години?

Пандов за Шилегов: Што направи оваа несреќа како ,,татко” на градот за овие четири години?

Петре, алкохоличар и пијандура, која Скопје и скопјани ќе ја паметат како убедливо најнеуспешен градоначалник во демократско Скопје. Лешпер и лажовчина кој утепа цел градоначалнички мандат, за притоа да нема ниту еден единствен проект изработено со кој би оставил било каков белег на градот.

Еве секој еден нека си го постави прашањето, што направи оваа несреќа како ,,татко” на градот за овие четири години? Џабе ќе се мачите, пошто нормално е да не ви текнува. Суратов освен за чашка, за ништо друго и не се фати, напиша на Фејсбук, Александар Пандов.

Петре, алкохоличар и пијандура, која Скопје и скопјани ќе ја паметат како убедливо најнеуспешен градоначалник во…

Posted by Александар Пандов on Thursday, February 18, 2021