Новаци

Пронајдени се 4 резултати на тема „Новаци“
Македонија

Најдовска: Во Новаци привршува легализацијата, а со тоа се отвораат можности луѓето да градат и инвестираат легално

Иако општина Новаци претежно е рурална средина, сепак согласно законот за урбанизам и просторно уредување и законот за градење и иако...