Скопје 25. јуни 2020. / 21:50

Ѓорѓиевски во Новаци: Обновата на Македонија доаѓа, Македонија повторно ќе победи!

Ѓорѓиевски во Новаци: Обновата на Македонија доаѓа, Македонија повторно ќе победи!

На работен состанок со ОК Новаци, ги поставивме темелите за начинот и текот на кампањата која ќе се одвива за овие предвремени парламентарни избори, на кои конечно ќе се стави крај на црното владеење на Заев и неговата крими – екипа.

Иако условите се тешки, Македонија, односно народот и ВМРО – ДПМНЕ сплотени ќе победат.

Граѓаните на Република Македонија никогаш порано не биле вака понижени, искрадени, излажани и изманипулирани и затоа на овие избори жестоко ќе го казнат СДС.

Обновата на Македонија доаѓа за нецел месец, Македонија повторно ќе победи!, напиша Орце Ѓорѓиевски на Фејсбук.