11 октомври

Пронајдени се 13 резултати на тема „11 октомври“
Македонија

(ВИДЕО) За празникот да се потсетиме на зборовите на Илија Милчин: Партизаните не се бореа за комунизам, туку за национална слобода!

Илија Милчин е едно од најголемите имиња во македонската драматургија. Со својата работа овој човек има оставено траен белег во македонската...