Свет 01. јануари 2019. / 16:47

Врвен адвокат фатен во секс-скандал со негова колешка

Врвен адвокат фатен во секс-скандал со негова колешка

Врвен адвокат бил снимен од безбедносните камери како има секс со помлада колешка на хаубата од автомобилот.

Откако сфатил дека бил сниман, љубоникот му понудил на чуварот на паркингот да ја избрише снимката во тој дел, пишува британскиот Сан.

Адвокатот бил партнер во една од најголемите адвокатски фирми во Лондон.

Тој му понудил на чуварот 200 фунти за снимката, но овој случајот го пријавил кај менаџерот.

Адвокатот бил истеран од фирмата. Во следната компанија одново бил фатен како има секс со колешка. Сега работел во трета компанија.