Свет 06. јануари 2021. / 18:09

(ВО ЖИВО) Обраќање на Трамп во Вашингтон: Пенс треба да одлучи дали јас ќе останам претседател

(ВО ЖИВО) Обраќање на Трамп во Вашингтон: Пенс треба да одлучи дали јас ќе останам претседател

Проследете го во живо обраќањето на Доналд Трамп пред своите поддржувачи во Вашингтон.