Свет 13. ноември 2020. / 22:38

(ВО ЖИВО) Обраќање на претседателот Доналд Трамп

(ВО ЖИВО) Обраќање на претседателот Доналд Трамп

Проследете го во живо обраќањето на претседателот на Соединетите Американски Држави, Доналд Трамп.