Свет 29. мај 2020. / 23:02

(ВИДЕО) Руски ловци ги пресретнале американските бомбардери што прелетаа над Скопје

(ВИДЕО) Руски ловци ги пресретнале американските бомбардери што прелетаа над Скопје

Руската амбасада на Твитер објави дека двата американски бомбардери што денеска прелетаа над Скопје во знак на поддршка и добредојде за земјава во НАТО биле пресретнати од руски ловци над Црното Море.