Свет 14. декември 2018. / 10:08

(ВИДЕО) Мигранти муслимани демолираат новогодишна елка во Германија: Ова не е симбол на Алах

(ВИДЕО) Мигранти муслимани демолираат новогодишна елка во Германија: Ова не е симбол на Алах

Мигранти муслимани демолираа новогодишна елка во Дортмунд. Според некои објаснувањето за овој варварски чин е дека божиќните симболи немаат никаква врска со исламот, па затоа “удираат” по христијанските симболи.