Свет 24. јуни 2019. / 16:08

Се судрија два борбени авиони на небото во Германија и паднале во населено место

Се судрија два борбени авиони на небото во Германија и паднале во населено место

Два борбени авиони се судриле на небото над Германија во близина на градот Малхов, објави „Билд“. Се претпоставува дека пилотите навреме се катапултирале, меѓутоа постои опасност остатоците да паднале на населена област.

Засега полиција не дава никакви информации за случајот.