Свет 11. јуни 2018. / 20:12

Пар доживеал хорор: Отишле на вечерно капење, а потоа сфатиле дека не се сами (ВИДЕО)

Пар доживеал хорор: Отишле на вечерно капење, а потоа сфатиле дека не се сами (ВИДЕО)

Пар доживеа хорор на ноќно капење.

Она што го сними камерата на приватниот имот на овој пар од Зимбабве е просто неверојатно.

Пливаа во својот базен во дворот, а потоа следеше вистинска ноќна мора.

Крокодил некако го пронашол својот пат во нивниот двор и завршил во нивниот базен.

Тој го нападна парот, но за среќа тие успеаја да се спасат на време.

Погледнете: