Свет 25. април 2019. / 20:21

Отворен оган во близина на метро во Москва – пронајдени две тела

Отворен оган во близина на метро во Москва – пронајдени две тела

Во близина на метро станицата „Новеи Черемушки” во Москва е отворен оган, а според првичните информации, едно лице е убиено, а друго извршило самоубиство, изјави неименуван полициски извор.

Две тела со прострелни рани беа пронајдени во близина на влезот во метро станицата „Новеи Черемушки”. Според првичните информации, маж отворил оган и убил друг човек, а потоа извршил самоубиство, вели неименуван извор.

Истражувачкиот тим работи на утврдување на мотивите за инцидентот.