Свет 17. мај 2018. / 19:36

Момчето на Меланија пред да се омажи за Трамп – Ги откри сите тајни за неа (ФОТО)

Момчето на Меланија пред да се омажи за Трамп – Ги откри сите тајни за неа (ФОТО)

Петер Бутолн, новинар од Словенија, е поранешното момче на Меланија Трамп, со кое била пред да го запознае Доналд Трамп и да стане прва дама на САД.

Заедно биле три месеци, се сакале, таа била средно, а исто и тој.

Тој имал 18, таа 17 ипол години, и веднаш ја забележал.

– Одев по неа во станот каде живееше со сестра си Инес, беше тоа мал стан. Ни беше онака лудо како на сите млади, вели тој.

 

Вели дека не пиела алкохол и секогаш внимавала дали треба да стане рано, не седела до доцна и не била како другите девојки.