Свет 18. јуни 2018. / 16:27

Белата куќа ги плаќа по 130 000 долари а еве што работат

Белата куќа ги плаќа по 130 000 долари а еве што работат

Неверојатна приказна доаѓа од Белата куќа каде Трамп има двајца работници кои земаат 130.000 долари годишно, верувале или не да лепат хартии и плакати кои Трамп ги скинал, па заработуваат богатство не работејќи ништо.

Некогаш документите се потскинати, некогаш на средината, па важните документи од архива ги лепат и чуваат и заработуваат многу пари за тоа.