Спорт 15. јули 2018. / 17:08

Финале: Кој ќе стане првак на светот – Хрватска или Франција?

Финале: Кој ќе стане првак на светот – Хрватска или Франција?

Хрватска или Франција?

Една од овие држави ќе стане првак на светот во фудбал, а се ќе биде познато после завршувањето на натпреварот на стадионот „Лужњики“ во Москва.

Мечот започнува во 17 часот по наше време.

Инаку Французите биле шампиони пред 20 години, а Хрватите ниту еднаш до сега.