Скопје 25. декември 2020. / 11:15

Во време на пандемија 325.000 евра се потрошени за диносауруси

Во време на пандемија 325.000 евра се потрошени за диносауруси

Поранешниот градоначалник на Скопје, Коце Трајановски, реагира на потрошените средства за Џурасик парк во скопската зоолошка градина. Смета дека во време на пандемија, кога Македонија ги брои жртивите од корона, непотребно е да се трошат пари за вакви работи.

Во време на пандемија и рецесија еве на што се трошат 325.000 евра – напиша Трајановски на својот фејсбук профил.

Во време на пандемија и рецесија еве на што се трошат 3️⃣2️⃣5️⃣ 0️⃣0️⃣0️⃣ евра ❗️❗️❗️

Posted by Коце Трајановски on Thursday, December 24, 2020