Скопје 12. август 2020. / 09:21

Диносаурусите подготвени за Зоолошката во Скопје

Диносаурусите подготвени за Зоолошката во Скопје

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов, на Фејсбук преку неколку видеа покажа како ќе изгледаат диносаурусите што треба да бидат сместени во дино паркот во ЗОО Скопје.