Скопје 15. јануари 2021. / 10:06

Во понеделник делови од Карпош и Кисела Вода без струја

Во понеделник делови од Карпош и Кисела Вода без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 18.01.2021 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од улиците Михаил и Евтихиј, Георги Димитров, Вера Јоциќ и Народни Херои, како и објектите на потегот од Трговскиот Центар до ул. Народни Херои. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 11.00 до 13.30 часот, дел од корисниците од ул. Лесновска. ( општина Карпош )