Скопје 26. декември 2020. / 16:27

(ВИДЕО) Нов опасен подвиг во Скопје: За да ја избегне гужвата вози на велосипедска патека

(ВИДЕО) Нов опасен подвиг во Скопје: За да ја избегне гужвата вози на велосипедска патека

На апликацијата за ТикТок се појави ново видео на кое се гледа како возач на автомобил во Скопје, немајќи трпение да чека во колоната возила, се префрла на велосипедската патека и ги поминува останатите возила што чекаат во ред.

Видеото предизвика само осуди на социјалните мрежи, а повеќето упатија повици МВР да почне да си ја врши својата работа.