Скопје 18. мај 2019. / 13:09

Важна вест за оние кои планираат утре да одат на Водно

Важна вест за оние кои планираат утре да одат на Водно

Поради одржување на манифестацијата „Прв до врв 2019″ утре од девет до 10:30 часот нема да сообраќаат линиите кон и од Средно Водно.

Времен прекин ќе има на линиите 25 (Транспортен центар-Средно Водно), 25А (Стара железничка станица-Средно Водно) и 25Б (Дом на печат-Средно Водно), соопшти Јавното претпријатие Скопје.