Скопје 06. март 2021. / 16:17

Д-р Беќаровски: Затворете ги Водно и Градски парк, тие се легло на алкохолизам и наркоманија кај младите

Д-р Беќаровски: Затворете ги Водно и Градски парк, тие се легло на алкохолизам и наркоманија кај младите

Докторот од Клиниката за токсикологија, д-р Нино Беќаровски, на својот Фејсбук профил упати апел да се забрани движењето на младите во Градскиот парк и на Водно во периодот од 22 до 4 часот наутро.

Како што вели, овие локации се претворени во легло на алкохолизам, наркоманија и ширење на коронавирусот.

ЗАТВОРЕТЕ ГИ ЗА СЕКАКВО ДВИЖЕЊЕ ГРАДСКИОТ ПАРК И ВОДНО ОД 22-04 часот.
Станаа легло на алкохолизам, наркоманија и…

Posted by Bekjarovski Niko on Saturday, March 6, 2021