Скопје 17. септември 2020. / 21:31

Утре во Ѓорче Петров протести против дивеењето и трките на улица Борис Сарафов

Утре во Ѓорче Петров протести против дивеењето и трките на улица Борис Сарафов

БЛОКАДА БЛОКАДА  БЛОКАДА  УТРЕ, ПЕТОК ВО 16ч. блокада на улица Борис Сарафов (ex 4-ти јули), објави Фејсбук страната Ѓорче Петров.

Против дивеењето и трките на таа улица. СЕ ГЛЕДАМЕ, пишува на Фејсбук страната.