Скопје 28. јули 2020. / 19:25

Утре делови од Скопје ќе останат без вода

Утре делови од Скопје ќе останат без вода

Прекин на водоснабдувањето поради реконструкција на водоводна мрежа утре ќе имаат корисниците од ул. „Георги Димитров“, „Вера Јоциќ“, булевар „Борис Трајковски“ и улицата „Емил Зола“.

Прекинот ќе трае од 9:00 часот до завршувањето на реконструкцијата