Скопје 21. декември 2020. / 15:56

Утре дел од општина Центар без вода

Утре дел од општина Центар без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известува дека на ден 22.12.2020 година ( вторник ) дел од општина Центар ќе биде без вода.

Поради дефект на затварач од Ф – 80 мм на раскрсница меѓу улиците Мирче Ацев и Мирче Мацан, во периодот од 08.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од улиците Мирче Ацев и Мирче Мацан. ( општина Центар )