Скопје 23. декември 2020. / 16:34

Утре дел од населба Водно без вода

Утре дел од населба Водно без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 24.12.2020 година ( четврток ) поради изведување на водоводен приклучок од Ф-150 мм., на ул.Киро Гавриловски 3 во населба Водно, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Киро Гавриловски.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до санирање на дефектот. ( општина Центар )