Скопје 02. февруари 2021. / 09:49

Утре без струја делови од Гази Баба, Сарај и Сопиште

Утре без струја делови од Гази Баба, Сарај и Сопиште

Во текот на утрешниот ден без струја ќе останат делови од општините Гази Баба, Сарај и Сопиште.

Како што информираат од РЦУК Скопје, ќе има прекин во снабдувањето со струја во периодот од 08.55 до 11 часот кај корисниците од улиците бр.5, 7, 8, 10, 13, 14 и 15, како и ул. Јурумлери во населба Јурумлери Општина Гази Баба, а во периодот од 9 до 11 часот, дел од корисниците од село Семениште, во Општина Сарај во периодот од 09 до 12 часот, корисниците од бул. Јане Сандански бр.17, 19 и 21 во Аеродром.

Утре од 09 до 13 часот струја ќе немаат дел од корисниците од ул.20 во село Сарај, во периодот од 9 до 14 часот, дел од корисниците од село Долно Соње – корисниците лоцирани кон Брзовец- Сопиште , како и дел од корисниците од село Глумово лоцирани кај џамијата во Сарај, стои во соопштението.