Скопје 17. април 2019. / 09:44

Утре без струја делови на Сарај и Центар

Утре без струја делови на Сарај и Центар

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од дел од с. Долна Матка. (Општина Сарај)

Во периодот од 12:00 до 14:00 часот корисниците од броевите 15, 17 и 19 на ул. Владимир Назор. (Општина Центар)