Скопје 05. јули 2020. / 13:36

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Ваква мафија владее со дозвола на власта

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Ваква мафија владее со дозвола на власта

Ваква мафија владее со дозвола на власта, Шилегов, Вицевци и Заеви. Запален кафичот, веројатно се земале пари од осигурување и сега се гради поголем објект. Закони не важат, ништо не важи, објави на Фејсбук Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата на Град Скопје.