Скопје 04. септември 2019. / 13:42

Скопска населба остана без вода

Скопска населба остана без вода

На корисниците од населбата Долно Лисиче во Скопје им е прекинато водоснабдувањето изутрина од 8:55 часот.

Прекинот е поради уличен дефект пред месната заедница во населбата и ќе трае до завршување на активностите.