Скопје 09. June 2018. / 13:55

Скопје под вода, паднати дрва и уништени автомобили(ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Скопје под вода, паднати дрва и уништени автомобили(ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Како изгледаше Скопје после големото невреме, поплавени улици, паднати билборди, паднати дрва на сред улица, уништени автомобили. Погледнете ја Фото Галеријата како изгледа Скопје после краткото но многу силно невреме,