Скопје 13. април 2018. / 13:49

Шилегов почна да го наплаќа сексот на Водно

Шилегов почна да го наплаќа сексот на Водно

Нема веќе паркирање на Водно позади грмушка. Стотина автомобили со замаглени прозори секоја вечер беа паркирани по разни диви паркинзи на Водно, но сега Петре му стави крај на тоа. Ќе видиме дали ќе биде казнет на следните избори.