Скопје 14. април 2018. / 13:27

Саша Богдановиќ ќе ги трга спомениците од Скопје 2014

Саша Богдановиќ ќе ги трга спомениците од Скопје 2014

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ на денешната прес-конференција најави дека е донесена одлука за дислокација на повеќе објекти од проектот Скопје 2014.

Богдановиќ не сакаше да открие за кои точно објекти станува збор и кога тие ќе бидат дислоцирани. Ова следува дека откако Зоран Заев најави дека нема да се тргаат споменици.