Скопје 01. декември 2019. / 10:45

Поради уличен дефект без вода корисниците на булеварите „Крсте Мисирков“ и „Св. Климент Охридски“

Поради уличен дефект без вода корисниците на булеварите „Крсте Мисирков“ и „Св. Климент Охридски“

На булеварот „Крсте Мисирков“ кај МАНУ на самата автобуска станица, денеска поради уличен дефект ф80мм со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на булеварите „Крсте Мисирков“ и „Св. Климент Охридски“ (Адвокатската улица).

Од ЈП Водовод и канализација – Скопје информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување на дефектот.