Скопје 08. август 2018. / 21:40

Перо Антиќ до градоначалникот Шилегов: Ќе прскаш против комарци, или да ти ги доставме сметките за Аутан?

Перо Антиќ до градоначалникот Шилегов: Ќе прскаш против комарци, или да ти ги доставме сметките за Аутан?

„Дали треба на господинот градоначалник Петре Шилегов да му ги доставиме сметките за АУТАН, и сличните препарати, или да го замолиме да испрска против комарци? Па имај милост, вака не ме јаделе комарци – сосигурност тврдам 36 години.

На ваков начин познатиот македонски кошаркар Перо Антиќ, на својот Фејсбук профил, се обраќа лично до градоначалникот на Скопје-Петре Шилегов.