Скопје 04. септември 2019. / 10:21

Општина Центар поканува на свеченото отварање на ООУ „Киро Глигоров“

Општина Центар поканува на свеченото отварање на ООУ „Киро Глигоров“

По 50 години, општина Центар добива ново училиште кое го носи името на првиот претседател на Република Македонија, Киро Глигоров. Свеченото отворање ќе биде денес со почеток од 10:00 часот.